SAVJETI I NJEGA

Pitanje stomatologu

Ime: Dario Pitanje: Pozdrav! Imam jedan problem u zadnje vrijeme. Zubi su mi postali slabiji u snu škripim zubima i kad se probudim znam pronaći u ustima mali sitni komadić zuba, a nekad dok jedem zna mi puknut komadić zuba. Idem kod zubara on mi popravi zub i nadogradi, ali zanima me kako da ojačam zube da nepucaju tako lako kao sada, obadvije gornje trojke pucaju mi komadić po komadić, lijeva više ne al zato desna sada, a zubar mi na godišnjem. Hvala.

saznaj više

Pitanje stomatologu

Ime: Ivan Pitanje: Postovani, Ovaj problem imam vec 3 tjedna. Na par mjesta na donjoj usni imam po krvavu tackicu koja je jako sitna i jedva se vidi na svjetlu, te na 2 mjesta ne gornjoj usni kao sitne posjekotine i crveno meso. Sve mi to stvara metalni okus u ustima kada predjem jezikom preko usana, predpostavljam zbog krvi. Molim vas da mi kazete o cemu bi se moglo raditi jer me pocelo plasiti, a narednih 10 dana sam na poslovnom putu i nisam u mogucnosti da posjetim ordinaciju. hvala

saznaj više

Pitanje stomatologu

Ime: Robert Koldjeraj Pitanje: Pozdrav, ja bi da vas pitam za savet, imam jedan problem. Isao sam kod specijaliste za lecenje bolesti zuba, i par puta mi je promenila lekove u par zuba, i sad dolazi na red ciscenje kanala korena sa onom iglicom. I kad god mi stavi tu iglicu da ocisti koren, mene to stvarno zaboli, ne foliram iskreno da vam kazem, nepodnosljiv bol. I danas mi kaze da imam cistu u kanalu korena, ja reko jel moze anestezija, kaze isto ces osetiti. E sad me zanima vas profesionalni savet, jel istina da isto boli sa anestezijom, ili je makar za 50 posto smanjen bol? Posto citam na forumima da je bol jako mali sa anestezijom kad se to radi, i poslala me je na oralnu hirurgiju, pa me stvarno zanima sta da radim. Hvala vam unapred, pozdrav sve najbolje.

saznaj više