Robna marka Plidenta nudi najširi asortiman zubnih pasti na tržištu, koje kvalitetno rješavaju sve zahtjeve i potrebe čišćenja, zaštite i njege zubi i zubnog mesa svih kategorija potrošača.

Naše zubne paste

Plidenta Superfresh, Herbal, Protective Propolis, Day&Night i Family svojim statusom među najprodavanijim zubnim pastama na tržištu legitimiraju “obiteljski mit” i konstantno obnavljaju povjerenje u robnu marku Plidenta. Plidente Extra White (u kategoriji pasti za izbjeljivanje) te Extra Smile White i Magic Clean (u kategoriji pasti višestrukih djelovanja) otvaraju robnu marku svim dobnim skupinama, nadograđuju dodanim vrijednostima imidž Plidente kao eksperta za zubne paste i nude najsofisticiraniju tehnologiju pod Plidentom. Plidenta Healthcare su specijalne zubne paste protiv najčešćih stanja i problema zubi i desni: karijesa, gingivitisa i parodontitisa, preosjetljivosti zubi i neugodnog daha. Plidenta Healthcare prenose terapeutski imidž robne marke Plidenta kao „kućnog“savjetnika za njegu zubi. Dječje i teenagerske zubne paste Plidenta Junior sa šumskim voćem i Plidenta Cool uspostavljaju prvi kontakt potrošača s Plidentom i jamče Plidentinim najmlađim potrošačima mogućnost izbora u tržišnoj niši.

Sve su Plidente razvijene isključivo u vlastitim laboratorijima u Zagrebu i u cjelini su plod znanja, iskustva i inovativnosti hrvatskih stručnjaka, praćenja razvoja znanosti, tehnologije i zahtjeva stručnjaka koji se bave očuvanjem oralnog zdravlja, te visokokvalitetnih sirovina. Plidenta se proizvodi na lokaciji u Rakitju pokraj Zagreba, u jednom od najmodernijih postrojenja u Europi, prema integriranoj normi kvalitete ISO 9001/14001, koju je Neva uvela prva u Hrvatskoj te prema zahtjevima Good Manufacturing Practice (GMP). Sirovine za proizvodnju dobavljaju se od najpoznatijih zapadnoeuropskih dobavljača i zadovoljavaju sve certifikate o kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti EU, a proizvodi ne sadrže štetne abrazivne materijale i nisu testirani na životinjama. Zubne paste su klinički testirane u suradnji sa stručnjacioma  Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, nakadašnjeg Istraživačkog instituta Plive u Zagrebu a za dio asortimana je provedeno kliničko ispitivanje u Stomatološkoj klinici Sveučilišta Johannes Gutenberg u Mainzu.